Takvård

Takvård är en väsentlig behandling på hustak som behöver utföras av olika anledningar. Johns Rekond har som mål att etablera en ny kultur i Sverige där husägare förnyar sina tak istället för att ersätta dem. Det är ett hållbart och lönsamt system i flertalet aspekter. Ekonomiskt sett från kundens perspektiv kan det vara mer lönsamt att endast förnya, behandla taket än något annat. Dessutom anses behandlingen mer effektiv än något annat. Oavsett vem kunden är, villaägare eller stor, offentlig fastighetsägare så är metoden smidig och fördelaktig. Vi på Johns är passionerade i vårt arbete och arbetar för att uppnå det bästa möjliga resultatet!

Varför behöver jag takvård?

Takvård och takbehandlingar är nödvändigt av olika anledningar. Exempelvis, genom att använda vår takbehandling avdödar samt förebygger påväxt och beläggningar. Detta är exempelvis alger, mögel och lav. Genom att förebygga detta med hjälp av vår takbehandling ser vi även till att underlaget inte kommer till skada. Vad händer om du inte behandlar ditt tak som har angripits av mossa, lav eller alger? Jo, husets tak är just husets sköld. Det skyddar från nederbörd och vindar år efter år. Speciellt i vårt nordiska klimat tar hustaken mycket stryk från vindar. Det är därför avgörande att underhålla taket ordentligt och vid behov. Påväxter påverkar mer än utseende på huset, husets skick och värde i synnerhet. Med vår hjälp förlänger vi takets livslängd samt säkrar husets skick. Genom att hantera påväxt vid behov skjuter du på ett kostsamt takbyte långt in i framtiden.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

BilrekondBilrekond

Vill du ha professionell bilrekond av högsta kvalitet? Vill du ha professionell bilrekond av högsta kvalitet? Drömmer du om att slippa vaxa din bil och om att ha ett fordon